Babyboom

Etter mange ukers venting, bestemte plutselig alle Campbells parrene (utenom Luxi & Gus) seg for å få unger så og si samtidig. Det er både gøy og litt stressende i og med at de blir leveringsklar midt i fellesferien, men på den andre siden betyr det at jeg får ekstra god tid sammen med ungene til å gjøre de godt menneskevandte dersom de ikke blir solgt ved leveringsklar dato. 

I kull CB-A1 har det kun vært en unge fra starten av, og Bon Bon har dermed fått en rolig start på morsrollen. Den skjønne lille gutten har fått navnet Ai som betyr kjærlighet på japansk, noe jeg syns var passende siden han er vår aller første Campbells som ble født her hos oss. Han er en stor og deilig plugg, men viser allerede sterke personlighets tegn på å være bestemt og eventyrlysten, og har allerede fra dag 7 tatt seg mange turer rundt om i buret alene. 

Jeg hadde nesten gitt opp håpet om at Ashige skulle gi meg noen avkom, og hadde kommet til den konklusjonen at hun trolig var blitt steril, men hun slo til dagen etter Ai kom til verden! Hos henne er det 3 skjønne små, alle med avtegnet platinum. Har ikke helt oversikt over kjønnene riktig enda, men jeg mener det er en gutt og to jenter. En av disse jentene skal få bli boende her, sammen med Ashige. 

Sarabi var sprekkferdig før helgen, og tirsdag 29 mai kom HamsterGledes CB-C1 til verden. Jeg trodde i mange dager det kun var 5 unger i redet, men det har i ettertid vist seg å være 8! Til min store jubel og glede er tre av disse BEW, og håper de utvikler seg fint videre slik at de kan brukes videre i mitt avlsarbeid. Hun gjør en strålende jobb for å være førstangsmor, og spesielt med tanke på at hun fikk såpass mange. Kjønnsfordelingen i dette kullet er helt ganske ujevn, hvorav en av åtte er jenter. 

Når Nymphae ikke kom ut av huset sitt for å hilse på meg som vanlig, mistenke jeg at hun hadde født, siden jeg mente jeg kunne antyde noen bebis kuler på henne tidligere i uken. Det viste seg å være rett, for jeg kan gledelig fortelle at det ligger 6 små i redet, men den ene er litt i minste laget, så skal ikke se bortifra at den muligens faller fra i løpet av den første uken. Vi heier på den lille og gir Nymphae god ferskmat som inneholder masse proteiner, vitaminer og næringsstoffer. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *